Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Διαγωνισμός EUSO

Για μια ακόμη χρονιά, 4η νομίζω στη σειρά, το 1ο Λύκειο Χαλανδρίου συμμετέχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών της European Union Science Olympiad (EUSO), που οργανώνεται από τον ΠΑΝΕΚΦΕ. Όπως γίνεται πάντα, προηγείται ο τοπικός διαγωνισμός που γίνεται σήμερα στο Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου για το σύνολο των σχολείων της Β' Δ.Δ.Ε. Αθήνας και θα ακολουθήσει ο πανελλαδικός διαγωνισμός στις 21 Ιανουαρίου 2012, που θα διεξαχθεί στο Ε.Κ.Φ.Ε. Ν. Φιλαδέλφειας.

Κάθε σχολείο συμμετέχει με μια τριμελή μαθητική ομάδα ηλικίας που αντιστοιχεί στη Β' Λυκείου.Η ομάδα του 1ου Λυκείου Χαλανδρίου φέτος αποτελείται από

τον Γιώργο Κουρέα


την Νέλη Τίκα και


τον Αλέξανδρο Χατζηπανταζή,

τρία εκλεκτά παιδιά που πρόσφεραν πολλές από τις ελάχιστες ελεύθερες ώρες που διαθέτουν, για την προετοιμασία τους στο σχολείο από τη Βιολόγο κ. Βίβιαν Σαραντίδου, το Χημικό κ. Γαβριήλ Χατζημιχαήλ και τον Φυσικό κ. Μερκούρη Παναγιωτόπουλο.

Πέρα από οποιοδήποτε αποτέλεσμα και επίδοση σ' αυτό το διαγωνισμό, είμαι σίγουρος ότι στα τρία παιδιά θα μείνει η γλυκιά γεύση της συμμετοχής σε μια διαδικασία που είναι ασφαλώς ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Καλή επιτυχία παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου