Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Το σύνολο των θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στη Φυσική Κατεύθυνσης Γ' Λυκείου (Ιούνιος 2001 - Σεπτέμβριος 2014)

Φυσική Κατεύθυνσης Γ' Λυκείου




Υπάρχει νεότερη ανάρτηση  ΕΔΩ

Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου (τι ημερομηνία κι αυτή!) αφού ολοκληρώθηκαν και οι εξετάσεις των Ελλήνων του εξωτερικού, ήρθε η ώρα, για μια ακόμη χρονιά, να δημοσιεύσω το σύνολο των θεμάτων που έχουν δοθεί στις Πανελλαδικές εξετάσεις στη ΦΥΣΙΚΗ Κατεύθυνσης της Γ' Λυκείου. 
Τα θέματα όπως πάντα είναι ταξινομημένα με χρονολογική σειρά (από τον Ιούνιο 2001 μέχρι και το Σεπτέμβριο 2014), κατά Κεφάλαιο ή τμήμα Κεφαλαίου (σύμφωνα με τη σειρά του σχολικού βιβλίου), κατά Θέμα και κατά είδος Ερώτησης. Η μορφή του αρχείου είναι Word και έχει χρησιμοποιηθεί ο τύπος γραμμάτων Times New Roman με μέγεθος 12pt.
Τα θέματα προέρχονται από τις Πανελλαδικές εξετάσεις όλων των τύπων Λυκείων (Ημερήσια ή Εσπερινά), από το σύνολο των εξετάσεων (κανονικές, επαναληπτικές, ελλήνων εξωτερικού) και απευθύνονται σε μαθητές που θέλουν να κάνουν πρακτική εξάσκηση με μια μεγάλη ποικιλία τέτοιων θεμάτων, όπως και σε συναδέλφους καθηγητές που θα τα χρησιμοποιήσουν στη διδασκαλία τους.
Τα αρχεία μπορούν πολύ εύκολα και χωρίς περιορισμούς να κατέβουν στον υπολογιστή σας κάνοντας αριστερό "κλικ" στην υπογραμμισμένη φράση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩΤο αρχείο κατεβαίνει στο Φάκελο "Λήψεις" ("Downloads") στον υπολογιστή σας και από εκεί μπορείτε να το αποθηκεύσετε όπου θέλετε.
Η χρήση του υλικού προφανώς δεν είναι για εμπορική εκμετάλευση. 

1ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Μηχανικές Ταλαντώσεις 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ηλεκτρικές Ταλαντώσεις 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

2ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Μηχανικά Κύματα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ηλεκτρομαγνητικά Κύματα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

4ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Μηχανική Στερεού Σώματος
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

5ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Κρούσεις
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Φαινόμενο Doppler
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να δείτε τα θέματα Σεπτεμβρίου 2014 στις εξετάσεις Ελλήνων εξωτερικού 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου